• Посилання скопійовано

Учні «червоної зони» залишаться на дистанційному навчанні, – МОН

Школи у «червоній зоні» карантину після канікул залишаться на дистанційному навчанні

Учні «червоної зони» залишаться на дистанційному навчанні, – МОН

«РБК-Україна» розповідає, що формат навчання у закладах освіти буде залежати від епідемічної ситуації у населених пунктах. Школи у «червоній зоні» карантину після канікул залишаться на дистанційному навчанні.

Про це заявив тимчасовий виконувач обов'язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

За його словами, міністерство прагне забезпечити навчання дітей в повноформатному режимі, аде зараз ситуація складна та вимагає відповідальності.

«Діти мають навчатися в повноформатному режимі та здобувати якісну освіту. Залежно від епідемічного кольору регіону дехто розпочне очне навчання, дехто, якщо це буде "червона зона", залишиться на дистанційному. На жаль», – наголосив т.в.о. міністра.

Шкарлет додав, що міністерство намагатиметься після канікул забезпечити навчання учнів 1-4 класів в очному форматі, але учні 5-11 класів навчатимуться у змішаному або дистанційному форматах залежно від епідемічної ситуації.

«Ми розраховуємо на найкращий сценарій, але продовжуємо готуватися до різних викликів», – додав він.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»