• Посилання скопійовано

Україна оновила список країн «червоної» та «зеленої» зон

В «червоний» список увійшли 38 країн

Україна оновила список країн «червоної» та «зеленої» зон

УНІАН розповідає, що Україна оновила список країн «червоної» та «зеленої» зон станом на 23 жовтня.

Про це в Телеграм-каналі повідомляє Державне агентство розвитку туризму. Зокрема, в «червону» зону потрапили Польща, Грузія, Хорватія, Чехія, Бельгія, Нідерланди, Чорногорія, Швейцарія, Іспанія, Великобританія Аргентина, Словаччина та інші.

«Нагадуємо, що після повернення з країн «червоної» зони українці мають піти на самоізоляцію із застосуванням додатку «Дій вдома». Дострокове припинення самоізоляції можливе після отримання негативного ПЛР-тесту», – йдеться в повідомленні.

В агентстві нагадали, що для в’їзду в Україну всім іноземцям потрібний страховий поліс, що покриває лікування від Covid-19. Обсервації не підлягають особи, що прибули з країн «червоної» зони, якщо вони мають негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 48 годин до перетину кордону України.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»