• Посилання скопійовано

Київ посилює контроль маскового режиму в метро

В київському метро посилюють контроль маскового режиму. До цих заходів залучать муніципальну охорону

Київ посилює контроль маскового режиму в метро

У зв'язку із зростанням захворюваності на COVID-19 в Києві посилюють контроль маскового режиму в метро. До цих заходів залучать муніципальну охорону.

Про це на брифінгу заявив мер Києва Віталій Кличко. Розповідає РБК-Україна.

За його словами, в наземному транспорті дисципліна серед пасажирів краща, і вони в основному дотримуються маскового режиму.

"В метрополітені багато людей, на жаль, нехтують правилами безпеки. Тому ми силами муніципальної охорони підсилюємо контроль і без масок пасажирів до метро не будуть пропускати. Ми будемо змушувати всіх дотримуватися жорстких правил", - заявив Кличко.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що в Києві у разі попадання до "червоної зони" карантину можуть знову закрити метро, як на початку епідемії навесні.

Сьогодні голова управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів в Києві Олег Рубан в коментарі РБК-Україна заявив, що Київ найближчим часом увійде до "червоної зони". Захворюваність при цьому буде тільки рости.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»