• Посилання скопійовано

МОЗ назвав симптоми легкого перебігу COVID-19

Легкий перебіг COVID-19 характеризується легким перебігом нежиті, кашелю, без ознак дихальної недостатньості, відсутність шлунково-кишкових проявів, змін психічного стану

МОЗ назвав симптоми легкого перебігу COVID-19

«РБК-Україна» розповідає, що у Міністерстві охорони здоров'я України назвали симптоми легкого перебігу COVID-19. Одним з них є невисока гарячка.

Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, симптомом є також підвищення температури до 38 градусів, але вона контролюється. Коли при прийомі жарознижуючих препаратів, відразу знижується температура.

«Характеризується легким перебігом нежитю, кашелю, без ознак дихальної недостатньості (утруднене дихання, збільшення частоти дихальних рухів), відстуність шлунково-кишкових проявів, змін психічного стану», – пояснив він.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»