• Посилання скопійовано

В Україні посилюють карантинний контроль в електричках

«Укрзалізниця» збільшує кількість воєнізованої охорони для додаткового контролю в електричках

В Україні посилюють карантинний контроль в електричках

АТ «Укрзалізниця» підтримує виважене рішення Уряду не припиняти роботу громадського транспорту, попри посилення карантинних обмежень. У компанії впевнені, що такі відповідальні та розумні кроки дозволять здійснювати необхідну мобільність населення з дотриманням протиепідемічних заходів та знизити шкоду для національної економки.

Зі свого боку Укрзалізниця й надалі забезпечуватиме безпеку подорожей на всіх напрямках. Зокрема, суворо дотримується масковий режим співробітників, здійснюється температурний скринінг, дезінфекція рухомого складу після та до кожного рейсу та по можливості контролюється наявність масок у пасажирів.

У далекому сполученні кількість місць чітко контрольована, у приміському сполученні – моніторимо найбільш навантажені напрямки, збільшуємо кількість провідників та працівників воєнізованої охорони для додаткового контролю.

Нагадаємо, що на початку листопада Укрзалізниця отримала пів мільйона захисних масок для працівників «Пасажирської компанії», переважно провідників поїздів.

Також працює контактний центр Укрзалізниці (0800503111), звернившись до якого пасажири отримають оперативну та вичерпну інформацію щодо курсування поїздів і особливості обслуговування в умовах запровадження карантинних обмежень.

Укрзалізниця бажає всім безпечних подорожей!

Джерело: Прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»