• Посилання скопійовано

Рада не підтримала постанову щодо пом'якшення локдауну вихідного дня

17 листопада нардепи не прийняли проєкт постанови щодо рекомендацій Уряду пом'якшити обмеження зі заборони у вихідні дні, встановлені постановою №1100

Рада не підтримала постанову щодо  пом'якшення локдауну вихідного дня

За інформацією ВРУ головуюча поставила на голосування для включення до порядку денного та прийняття рішення проект Постанови про рішення Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 року №1100 щодо посилення протиепідемічних заходів №4381.

Народні депутати 290 голосами підтримали включення проекту Постанови для його включення до порядку денного.

Проект доповів народний депутат Ярослав Железняк. Він звернувся до колег з проханням підтримати проект Постанови, якою рекомендується Кабінету Міністрів протягом трьох календарних днів з дня набрання чинності цією Постановою переглянути обмежувальні заходи із змінами з метою пом'якшення обмежень із заборони у вихідні дні.

Голова Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький доповів рішення Комітету, який рекомендує Верховній Раді визначитися шляхом голосування  щодо прийняття чи відхилення проекту Постанови.

Представники фракцій у виступах висловили позиції щодо прийняття чи неприйняття проект Постанови.

За результатами голосування проект Постанови не набрав голосів для прийняття в цілому - «за» -149.

***

Читайте також: Рада пропонує пом'якшити локдаун вихідного дня, а про обмеження – попереджати за тиждень

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»