• Посилання скопійовано

У Кабміні анонсували п'ять «цифрових рішень» для боротьби з пандемією

Шмигаль представив п'ять основних цифрових рішень, спрямованих на боротьбу з COVID-19

У Кабміні анонсували п'ять «цифрових рішень» для боротьби з пандемією

Глава Уряду Денис Шмигаль представив п'ять основних цифрових рішень, спрямованих на боротьбу з COVID-19. Вони незабаром почнуть діяти. Про це він розповів під час свого звіту у Верховній Раді.

Йдеться про цифровізацію і централізацію збору інформації про факти, підозри і випадки інфекційних захворювань; вдосконалення мобільного додатка «Дій вдома» з використанням автоматичних штрафів за порушення режиму самоізоляції.

Також планується запуск електронного рецепта на ліки, антибіотики і розширення програми «Доступні ліки» на антибіотики, необхідні для боротьби з COVID-19.

Очікується і впровадження електронного напрямку на ПЛР, що дозволить відстежувати черги і не створювати їх у режимі реального часу; а також QR-коди для публічних місць, які централізовано генерують і розміщують самі заклади.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»