• Посилання скопійовано

Для боротьби з епідемією коронавірусу запустять QR-коди для публічних місць

Під час виступу у Верховній Раді Шмигаль представив 5 основних цифрових рішень Уряду для подальшої боротьби з епідемією коронавірусу

Для боротьби з епідемією коронавірусу запустять QR-коди для публічних місць

Під час виступу у Верховній Раді Шмигаль представив 5 основних цифрових рішень Уряду. Про це йдеться в його пості в ФБ:

"Разом із Міністерство цифрової трансформації України та віцепрем’єром Михайло Федоров  запровадимо їх вже найближчим часом:

Цифровізація та централізація збору інформації щодо фактів та підозр про випадки інфекційних захворювань. Це дасть нам можливість швидше та ефективніше планувати розширення лікарень, з абезпечення персоналом та закупівлі ліків.

Вдосконалення застосунку «Вдома» з впровадженням автоматичних штрафів за порушення режиму самоізоляції.

Запуск електронного рецепта на антибіотики та розширення програми «Доступні ліки» на антибіотики.

Запровадження електронного направлення на ПЛР-тестування, що дасть можливість відстежувати черги в режимі реального часу.

QR-коди для публічних місць, які централізовано генерують та розміщують самі заклади. Без сканування такого коду неможливо буде відвідати жоден заклад громадського харчування чи торговельний центр. Якщо потім людина захворіла, то всім, хто був у цьому закладі разом із нею будуть приходити відповідні сповіщення. Зараз таку систему повною мірою почала реалізовувати Велика Британія".

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»