• Посилання скопійовано

Довідку про склад сім’ї більше не вимагатимуть для держпослуг, – Мінцифри

За словами Федорова, Уряд скасував таку довідку для отримання п’яти послуг. На черзі – ще спрощення 20 послуг

Довідку про склад сім’ї більше не вимагатимуть для держпослуг, – Мінцифри

Міністерство цифрової трансформації України на своїй сторінці у facebook розповідає, що за словами Михайла Федорова довідку про склад сім’ї більше не вимагатимуть для держпослуг.

Кабінет Міністрів схвалив пропозиції Мінцифри щодо виключення довідки про склад сім’ї з переліку документів, що подаються заявниками під час отримання 6 державних послуг.

«Ми продовжуємо ліквідовувати всі безглузді довідки, які сьогодні вимагають від людей задля бюрократичної галочки. Сьогодні Уряд скасував таку довідку для отримання п’яти послуг, які вимагають надання такої довідки. На черзі – ще спрощення 20 послуг» – зауважив Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час онлайн-брифінгу.

Довідка про склад сім’ї відсьогодні не потрібна:

  • Під час призначення грошової допомоги у разі загибелі або смерті, інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців
  • Під час процедури оформлення відшкодування витрат, пов’язаних з доглядом ветеранів війни
  • Під час оформлення виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), поранення або інвалідності працівника чи його звільнення з Держспецзв’язку
  • Під час виплати грошової компенсації особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту за піднайом (найом, оренду) житла.
  • Під час процедури продовження строку перебування та продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на території України
  • Під час подання військовослужбовцями, які претендують на отримання житлових приміщень або грошової компенсації за належне їм для утримання житлове приміщення

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»