• Посилання скопійовано

Ресторанам і кафе дозволили працювати в Новий рік до 7-ї ранку

Уряд дозволив ресторанам та кафе у Новорічну ніч працювати до 7:00, а не до 1:00, як було раніше

Ресторанам і кафе дозволили працювати в Новий рік до 7-ї ранку

Постановою КМУ від 23 грудня №1301 змінено пп. 12 п. 2 Постанови №1236. Нагадаємо за нею, на час карантину забороняється робота після 23-ї та до 7-ї години, із забороною проведення розрахункових операцій після 22-ї години, суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і діяльності після 23-ї години 31 грудня 2020 р. до 1-ї години 1 січня 2021 р. А завдяки зміні в новорічну ніч ресторани та кафе зможуть працювати після 23-ї години до 7-ї години 1 січня 2021 р (замість 1-ої години, як було затверджено Постановою №1236).

Постанову №1301 було опубліковано в "Урядовому кур'єрі" №251 від 24.12.2020 р. Відповідно вона почала діяти з цієї дати.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»