• Посилання скопійовано

Кабмін відновив роботу Міністерства агрополітики

28 грудня Уряд скасував постанову про створення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства

Кабмін відновив  роботу Міністерства агрополітики

Кабінет міністрів України відновив Міністерство аграрної політики. Його скасували у 2019 році, об'єднавши з Міністерством економіки і торгівлі.

Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету міністрів. Розповідає РБК-Україна.

Зокрема, сьогодні уряд скасував постанову про створення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Зазначимо, з прийняттям цього документа в першому уряді після виборів до Верховної ради скасували окреме аграрне відомство.

На засіданні міністр економіки Ігор Петрашко зазначив, що раніше Верховна рада призначила Романа Лещенко міністром аграрної політики і продовольства. У зв'язку з цим сьогоднішнє рішення фактично дасть можливість створити нове Міністерство агрополітики.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряду потрібна ефективна державна політика в сфері АПК.

"На початку наступного року можна очікувати, що відбудеться створення повноцінного аграрного міністерства", - зазначив він Шмигаль.

Український парламент призначив Романа Лещенка міністром аграрної політики 17 грудня. До цього він очолював Геокадастр.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»