• Посилання скопійовано

Кабмін схвалив концепцію розвитку е-системи охорони здоров’я

Впроваджувати концепцію е-системи охорони здоров'я будуть у два етапи. Перший етап – 2020-2022 роки, другий – 2023-2025 роки

Кабмін схвалив концепцію розвитку е-системи охорони здоров’я

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів схвалив концепцію розвитку електронної системи охорони здоров’я в Україні. Реалізувати концепцію планують до 2025 року.

Про це йшлося на сьогоднішньому позачерговому засіданні уряду.

Концепція покликана на вирішення ряду проблем в системі охорони здоров'я.

«Серед основних проблем – низька ефективність системи охорони здоров'я, яка, зокрема, характеризується обмеженою доступністю медпослуг, недостатньо розвиненою медичною інфраструктурою інформатизації, екстенсивною формою ведення медичної документації, непрозорістю, недостовірністю даних та інформації про стан здоров'я пацієнтів», – пояснили в Кабміні.

Впроваджувати концепцію будуть у два етапи. Перший етап – 2020-2022 роки, другий – 2023-2025 роки.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»