• Посилання скопійовано

Як повернути до бюджету помилково отриману карантинну допомогу: роз'яснює ПФУ

ПФУ навів реквізити рахунку для повернення помилково отриманої карантинної допомоги. Окремо він зауважив, що у призначені платежу слід зазначити: «повернення одноразової матеріальної допомоги» та своє прізвище, ім’я та по батькові, ідентифікаційний код

Як повернути до бюджету помилково отриману карантинну допомогу: роз'яснює ПФУ

ПФУ зазначає, повернення помилково отриманої одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, згідно постанови КМУ від 09 грудня 2020 року №1233, проводиться за реквізитами:

  • Отримувач: Пенсійний фонд України
  • Код ЄДРПОУ Пенсійного фонду України: 00035323
  • Окремий рахунок, відкритий в головному управлінні з обслуговування клієнтів АТ «Ощадбанк»: №UA383004650000025600300300598
  • Код банку (МФО АТ «Ощадбанк): 300465
  • Код ЄДРПОУ АТ «Ощадбанк»: 00032129

У призначені платежу особа, яка повертає кошти, зазначає: крім слів «повернення одноразової матеріальної допомоги» також своє прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Довідково. Суми повернутої одноразової матеріальної допомоги з окремого рахунку Пенсійного фонду України перераховуються до державного бюджету.

***

Читайте також31 грудня – граничний термін подання заяви на одноразову карантинну допомогу для ФОП та працівників

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»