• Посилання скопійовано

Адаптивний карантин продовжать до 31 березня, – Шмигаль

За словами Шмигаля, Кабінет Міністрів має намір продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 березня

Адаптивний карантин продовжать до 31 березня, – Шмигаль

Кабінет Міністрів має намір продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 березня. При цьому посилений карантин після 24 січня продовжувати не будуть.

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" розповів глава Кабінету міністрів Денис Шмигаль.

Станом на зараз поточний карантин запроваджений до кінця лютого.

"Швидше за все, ми продовжимо його до 31 березня тією ж постановою. Поки немає підстав скасовувати адаптивний карантин. Хвороба не зникла", - пояснив Шмигаль і додав, що "карантин дуже довго триватиме цього року".

"Європа палає, ми відкриті для Європи, ми відкриті всередині держави, тому підстав для зняття карантину немає. Не потрібно передчасно тішити себе ілюзіями. Я впевнений, що карантин дуже довго триватиме цього року. А ось яким саме він буде, це вже інший питання", - підкреслив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, в Україні ситуація з коронавірусом залишається напруженою. Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що уряд вважає необхідними нинішні карантинні заходи через високий рівень захворюваності.

Як писало РБК-Україна, за минулу добу в Україні підтвердили 3034 нових випадки коронавірусу. Це мінімум з 28 вересня.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»