• Посилання скопійовано

Уряд створив реєстр соцпослуг

Уряд на засіданні 27 січня вирішив створити Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг

Уряд створив реєстр соцпослуг

Міністерство соціальної політики України повідомляє, що 27 січня 2021 року Урядом затверджено постанову «Про Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг», яка визначає правила формування та ведення такого Реєстру і доступу суб’єктів і людей до нього.

Це дасть змогу створити алгоритм прозорості ринку надавачів послуг та реєстрації відповідних суб’єктів.

Таким чином вже сьогодні буде посилена робота щодо включення до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг усіх суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері надання соціальних послуг.

У подальшому ця інформація з Реєстру може використовуватися для здійснення відповідних контрольних заходів.

Крім того, доручено обласним, Київській міській державним адміністраціям організувати роботу з дотримання надавачами соціальних послуг діяльності за визначеними Критеріями діяльності.

 

Нагадаємо

21 січня поточного року у м. Харкові сталась надзвичайна ситуація. У приватному пансіонаті, який здійснював догляд за громадянами похилого віку, сталась пожежа. Загинули люди. Інформацію про зазначений суб’єкт господарювання не було внесено до жодного реєстру, органи соціального захисту населення також не знали про діяльність цього суб’єкта.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»