• Посилання скопійовано

Міносвіти запустить онлайн-моніторинг працевлаштування випускників вишів

Міносвіти до кінця року запустить онлайн-систему моніторингу працевлаштування випускників вишів

Міносвіти запустить онлайн-моніторинг працевлаштування випускників вишів

«Інтерфакс-Україна» розповідає, що за словами міністра освіти Сергій Шкарлет, Міністерство освіти і науки України має намір запустити електронну систему моніторингу працевлаштування випускників вищих навчальних закладів протягом 2021 року.

«Цього року плануємо запустити електронну систему моніторингу працевлаштування випускників вищих навчальних закладів. Це необхідний елемент для аналізу й ухвалення подальших рішень щодо розвитку системи вищої освіти України», – написав Шкарлет у Telegram-каналі в середу.

Крім того, за словами міністра, показник працевлаштування необхідний для вдосконалення формули розподілу фінансування зовнішнього незалежного оцінювання.

Шкарлет повідомив, що тестування системи розпочнеться після синхронізації інформації Єдиної державної електронної бази з питань освіти та Пенсійного фонду.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»