• Посилання скопійовано

УВАГА! З 8 березня – новий розподіл областей за зонами карантину

У «червоній» зоні знаходяться Житомирська, Івано-Франківська, Чернівецька та Закарпатська області. «Помаранчевими» є Вінницька, Донецька, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська та Тернопільська, Хмельницька області. Також з 8 березня Київ знаходиться у «помаранчевій» зоні

УВАГА! З 8 березня – новий розподіл областей за зонами карантину

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило оновлений карантинний список регіонів. У "червоній" зоні залишаються три області, ще дев'ять - у "помаранчевій". Зазначає РБК-Укоаїна.

Так, станом на 4 березня в "червоній" зоні знаходяться Житомирська, Івано-Франківська та Чернівецька області.

6 березня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами з 00 години 00 хвилин 8 березня 2021 р. “червоний” рівень також встановлено на території Закарпатської області.

За даними МОЗ, станом на 8 березня "помаранчевими" є Вінницька, Донецька, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Сумська та Тернопільська, Хмельницька області та Київ.

Решта регіонів - "жовті": Волинська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні зафіксували ріст захворюваності COVID-19 - підтвердили понад 10 тисяч нових випадків.

Також РБК-Україна писало, що глава Держспоживслужби Києва Олег Рубан заявив, що зростання захворюваності в столиці пов'язаний з поширенням інфекції в сім'ях та організованих колективах.

Він зазначив, що Київ ризикує потрапити в "помаранчеву" зону карантину.

***

Читайте також

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»