• Посилання скопійовано

ФОПи з різних міст піднялись на протест через введення жорсткого карантину

19 березня міста України протестують через посилення карантину. Наприклад, у Києві через введення з 20 березня локдауну під стінами КМДА зібрались декілька десятки підприємців

ФОПи з різних міст піднялись на протест через введення жорсткого карантину

Сьогодні міста Україні протестують через посилення карантину. У Києві через введення з 20 березня локдауну під стінами КМДА зібрались декілька десятки підприємців.

Яка ситуація в інших містах України, в матеріалі РБК-Україна.

У Києві сьогодні зранку протестують представники "SaveФОП". Вони вимагають скасувати рішення щодо посилення карантину в столиці. Як відомо, з завтрішнього дня у місті вводять жорсткі карантинні обмеження.

Також влаштували протест у Львові, пише місцеве видання "Форпост". З аналогічною вимогою люди зібрались на площі Ринок.

Сьогодні, 19 березня, на площі біля Дніпропетровської обласної державної адміністрації підприємці зібралися на акцію протесту проти введення локдауна, пише видання "49000". Підприємці зазначили, що через карантин безліч працівників звільняється, закриваються магазини.

Невеликі акції протесту пройшли і в інших містах. Зокрема, як повідомляє "Кременчуцька газета", такий захід пройшло в Кременчуці. Крім того, як передає полтавське видання "Зміст", акція пройшла і в обласному центрі під будівлею Полтавської ОДА.

Декілька десятків підприємців вийшли на протест і в Краматорську, де нині розташовується Донецька обласна адміністрація, пише "Суспільне".

На акцію протесту через посилення карантинних обмежень вийшли і в Миколаєві, повідомляє "Новости N".

Зазначимо, кількість заражених коронавірусом в Україні стрімко зростає, за вчора заразились ще 15 850 людей.

РБК-Україна писало, що на час карантину столичний міський транспорт буде працювати у звичайному режимі, але з обмеженнями.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»