• Посилання скопійовано

Коло суб’єктів надання готельних послуг розширили

29 квітня ВРУ прийнято Закон «Про внесення змін Закону України "Про туризм" щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг»

Коло суб’єктів надання готельних послуг розширили

Верховною Радою України прийнято Закон «Про внесення змін Закону України "Про туризм" щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг» (проект Закону зареєстровано за №2673).

Законом розширено коло суб’єктів надання готельних послуг за рахунок включення фізичних осіб-підприємців.

Законом викладено у новій редакції поняття «готель», «готельна послуга», «аналогічні засоби розміщення», замінивши, зокрема, слово «підприємство» на «суб’єкт господарювання». 

Законом надано право користувачу нарівні з власником подавати заяву про встановлення об’єктам туристичної інфраструктури відповідної категорії.

Відповідні зміни внесено зміни до Закону України «Про туризм».

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»