• Посилання скопійовано

Механізм надання допомоги сім'ям підкоригують

ВРУ прийняла за основу проєкт Закону щодо забезпечення дієвого механізму надання державної допомоги сім'ям з дітьми

Механізм надання допомоги сім'ям підкоригують

Верховною Радою України прийнято за основу проект Закону «Про внесення змін до Закону України "Про охорону дитинства" щодо забезпечення дієвого механізму надання державної допомоги сім'ям з дітьми» (проект Закону зареєстровано за №3124).

Законопроектом пропонується не включати до середньомісячного сукупного доходу сім’ї при обчисленні величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу для отримання пільг щодо оплати житлово-комунальних послуг та безоплатного одержання ліків багатодітними сім’ями, нараховані соціальні допомоги на дитину, зокрема: допомогу у зв’язку з вагітністю та пологами; допомогу при народженні дитини; допомогу на дітей одиноким матерям (батькам); допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування тощо.

Проектом у цьому зв’язку пропонується доповнити статтю 13 Закону України «Про охорону дитинства» новою частиною 9.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»