• Посилання скопійовано

Прем’єр-міністр доручив відкрити центри масової вакцинації щонайменше в кожному райцентрі

23 червня на засіданні Уряду Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству розвитку громад та територій вжити заходів, аби центри масової вакцинації з’явилися щонайменше в кожному районному центрі. Цього тижня також стартує вакцинація компаній, які мають у своєму штаті понад 50 людей, охочих щепитися

Прем’єр-міністр доручив відкрити центри масової вакцинації щонайменше в кожному райцентрі

Кількість нових хворих на COVID-19 та кількість госпіталізацій продовжує знижуватися, а темпи вакцинації щотижня прискорюються. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів України 23 червня.

Очільник Уряду відзначив, що позитивну роль у покращенні епідемічної ситуації виконують центри масової вакцинації, що відкриваються в містах по всій країні.

«Даю доручення Міністерству розвитку громад та територій вжити заходів, аби такі центри з’явилися щонайменше в кожному районному центрі. Тому що є області, де таких центрів вже більше десяти, а є 6 областей, де центри масової вакцинації досі не з’явилися», – зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр також зауважив, що цього тижня стартує вакцинація компаній, які мають у своєму штаті понад 50 людей, охочих щепитися. За його словами, це допоможе зменшити передачу вірусу в середині колективів та сприятиме безпечній роботі.

«Тому закликаю керівників підприємств скористатися такою можливістю та убезпечити себе і своїх працівників», – сказав Глава Уряду.

Денис Шмигаль додав, що Міністерство охорони здоров’я постійно збільшує кількість бригад для щеплень і готує нові формати, щоб якнайбільше українців мали змогу отримати вакцину.

***

Читайте також: Хто може отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію: роз'яснює МОЗ

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»