• Посилання скопійовано

Підприємствам з вакцинованими працівниками можуть дозволити працювати в локдаун

Головний санлікар розповів про надання певних послаблень для вакцинованих громадян в період посилення карантину

Підприємствам з вакцинованими працівниками можуть дозволити працювати в локдаун

Про надання певних послаблень для вакцинованих громадян в період посилення карантину розповів в ексклюзивному інтерв'ю "Апострофу" головний  санітарний лікар України Ігор Кузін.

Він вказав, що влада розглядає таку можливість в майбутньому. Йдеться про використання "внутрішнього" ковідного сертифіката. Це електронний документ, який громадяни зможуть згенерувати в додатку "Дія", який підтверджує факт щеплення проти COVID-19.

Серед різних опцій, в тому числі, розглядається можливість дозволити працювати підприємствам з вакцинованими співробітниками, які будуть відвідувати щеплені проти COVID-19 клієнти.

"І це допоможе нам зменшити навантаження на економіку, не піддаючи ризику громадян", - підкреслив головний санлікар країни.

Це буде вирішуватися відповідною постановою Кабінету Міністрів.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Апостроф

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»