• Посилання скопійовано

Готелям рекомендують організовувати вакцинування персоналу

У зв'язку зі зростанням в Україні кількості випадків захворюваності на COVІD-19 ДАРТ рекомендує готелям вжити заходів щодо вакцинації персоналу у найближчі терміни

Готелям рекомендують організовувати вакцинування персоналу

У зв'язку зі зростанням в Україні кількості випадків захворюваності на COVІD – 19 ДАРТ рекомендує готелям вжити заходів щодо вакцинації персоналу у найближчі терміни. Про це Держагенство повідомило у Facebook.

Для організації вакцинації уповноваженою особою готелю має бути надано інформацію згідно з Додатком 1 за посиланням, а саме:

  • назва суб’єкту господарювання;
  • адреса місцезнаходження;
  • кількість персоналу на вакцинацію;
  • контактний телефон уповноваженої особи.

Інформацію надсилати на електронну адресу контактної особи від ДАРТ: hirzekorn@tourism.gov.ua (Anastasia Girzekorn).

У разі вакцинації всього персоналу готелю, закладу розміщення буде надано підтвердження (у вигляді наліпки - знак безпеки) та внесено до списку готелів ДАРТ, персонал яких повністю вакцинований. Список буде опубліковано на
офіційному сайті ДАРТ.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Державне агентство розвитку туризму України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»