• Посилання скопійовано

Які блага обіцяє МОЗ вакцинованим в умовах карантину?

Віктор Ляшко повідомив, яких благ слід чекати вакцинованим особам у разі встановлення червоної зони карантину

Які блага обіцяє МОЗ вакцинованим в умовах карантину?

Про привілеї вакцинованим громадянам розповів Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в ефірі Українського радіо.

За його словами, якщо в регіоні буде оголошено червоний рівень небезпеки, то МОЗ дозволить функціонувати певним закладам, наприклад школам, якщо колектив вчителів буде провакцинований більш ніж на 80%.

"Також, можливо, до шкіл додамо кінотеатри, музеї, інші масові заходи. Для нас, медиків, важливо не допустити колапсу системи охорони здоров’я. Також економіка країни не повинна впасти, бо від цього залежить фінансування зарплат медичних працівників, закупівлі препаратів тощо", -  зазначає міністр.

"В умовах карантину, коли всі закриватимуться, ми зможемо відкривати певні блага для вакцинованих. Тому потрібно провакцинуватися, зробити колективний імунітет і забути про будь-які розподіли на вакцинованих і не вакцинованих", - підсумовує Ляшко.

***

Читайте також: Карантин продовжили до 1 жовтня: рішення Уряду

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Українське радіо

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»