• Посилання скопійовано

Уряд схвалив рішення щодо Дня працівника фінансової сфери

Уряд схвалив проект Указу Президента про встановлення в Україні професійного свята – Дня працівника фінансової сфери, яке щорічно відзначатимуть 24 липня

Уряд схвалив рішення щодо Дня працівника фінансової сфери

Уряд схвалив проект Указу Президента про встановлення в Україні професійного свята – Дня працівників фінансової сфери, яке щорічно відзначатимуть 24 липня.

Саме в цей день Православна церква відзначає пам’ять святої рівноапостольної Ольги. Серед українських православних святих княгиня особливо шанована як перша жінка – володарка держави, яка першою упорядкувала збирання данини (обов’язковий податок натурою або грішми на користь правителя, держави, церкви (десятина) або іншого суспільного об’єднання).

Встановлення професійного свята для працівників фінансової системи сприятиме вшануванню самовідданої праці, значного внеску в розвиток фінансової сфери та підвищенню престижності праці фінансиста.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»