• Посилання скопійовано

З 23 жовтня школи Києва підуть на канікули (оновлено)

Увечорі 22 жовтня КМДА затвердила протокол свого рішення щодо нових карантинних обмежень. За ними київські школярі підуть на канікули з 23 жовтня

З 23 жовтня школи Києва підуть на канікули (оновлено)

У Києві в школах розпочнуться осінні канікули раніше запланованого часу. Школярі підуть на відпочинок вже від завтра, 23 жовтня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника в ефірі Україна24.

"Завтра ми відправляємо школи на канікули. Підкреслюю, не з понеділка, а від завтра, враховуючи епідеміологічні показники міста. Школярі точно будуть на канікулах один тиждень", - розповів Поворозник.

За його словами, після тижня канікул в КГГА прийматимуть рішення: продовжити їх, або ж перевести учнів на дистанційне навчання.

"Однак школи точно будуть закриті два тижні, включаючи 1-4 класи", - додав Поворозник.

UPD_22.10.2021 о 19:30 

Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) КМДА затвердила перелік протиепідемічних обмежень, які будуть запроваджені в столиці у разі переходу до «червоної зони». Наразі Київ перебуває в «помаранчевій зоні». Відповідний протокол № 66 опубліковано на Офіційному порталі Києва.

Відповідно до документа, осінні канікули для учнів всіх класів у закладах загальної середньої освіти комунальної форми власності розпочнуться із 23 жовтня. Освітній процес буде організовано у дистанційному режимі з 1 листопада до прийняття окремого рішення.

 

Читайте також: Київ перейде в «червону» зону. Рішення приймуть 22 жовтня, – Кличко

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

 

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»