• Посилання скопійовано

Зеленський розглянув петицію про примусову вакцинацію

За словами Зеленського, він звернувся до спікера Верховної Ради і прем'єра з проханням організувати опрацювання викладених у петиції пропозицій

Зеленський розглянув петицію про примусову вакцинацію

Телеграм-канал Коронавірус у регіонах розповідає, що Президент України відповів на петицію про запровадження кримінальної відповідальності за "примусову вакцинацію". За словами Зеленського, він звернувся до спікера Верховної Ради і прем'єра з проханням організувати опрацювання викладених у петиції пропозицій. Відповідь опубліковано на сайті президента.

Петиція з вимогою "терміново ввести кримінальну відповідальність" у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 5 років за "примусову вакцинацію" була розміщена на сайті президента 12 серпня 2021-го і набрала понад 25 000 підписів, необхідних для розгляду президентом. Автор закликав прирівняти до поняття "примусова вакцинація" загрози звільненням і недопуск до роботи невакцинованих співробітників. Він також закликав дати громадянам право самим вирішувати, чи потрібно їм щеплюватись.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»