• Посилання скопійовано

У посвідченнях водія з'явиться відмітка про автоматичну коробку передач

З грудня у посвідченні водія з'явиться відмітка про автоматичну коробку передач

У посвідченнях водія з'явиться відмітка про автоматичну коробку передач

ЮРЛІГА розповідає, що у посвідченнях водія з'явиться відмітка про автоматичну коробку передач. Про це нагалада прес-служба МВС в Телеграмі.

«З грудня у посвідченнях водія з'явиться відмітка про складання практичного іспиту на авто з автоматичною коробкою передач у вигляді коду «78». Це означає, що з таким документом водії зможуть керувати авто лише з автоматичною коробкою передач, а за її відсутності – з будь-якою», – йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що такі зміни передбачені постановою КМУ від 22.09.2021 р. №1007, якою запроваджуються ряд нововведень у частині видачі посвідчення водія та допуску громадян до керування транспортними засобами.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»