• Посилання скопійовано

1 тис грн за вакцинацію: Шмигаль розповів про джерела коштів

Кошти для виплат за вакцинацію будуть виділені із загального фонду державного бюджету

1 тис грн за вакцинацію: Шмигаль розповів про джерела коштів

Виплата за вакцинацію від коронавірусу в розмірі 1 тисячі гривень, яку напередодні анонсував президент Володимир Зеленський, буде виділена із загального фонду державного бюджету.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг.

"Вчора президент оголосив про підтримку окремих галузей через систему ваучерів і сертифікатів... Це буде фонд підтримки підприємництва, який постраждав від COVID. Це буде фонд у бюджеті. Це кошти державного бюджету України" - заявив Шмигаль.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський оголосив, що з 19 грудня вакциновані українці зможуть отримати по тисячі гривень, зокрема, через додаток "Дія".

***

Читайте також: Повністю щеплені від COVID-19 українці отримують по 1000 грн, – Зеленський

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»