• Посилання скопійовано

Кому не надали допомогу для підготовки до навчального року – чекайте на неї до кінця грудня

Ще 646 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей отримають одноразову грошову допомогу

Кому не надали допомогу для підготовки до навчального року – чекайте на неї до кінця грудня

Завдяки постанові КМУ від 09.12.2021 р. №1279 (вона діє з 10 грудня) органи соцзахисту мають подати заявки до 15 грудня 2021 р.  щодо додаткової потреби в бюджетних коштах для виплати одноразової грошової допомоги одержувачам державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, яку їм було призначено з 1 серпня 2021 р., яких не було включено до заявок.

За інформацією Мінсоцполітики, такі зміни до Порядку №803 дадуть право  на отримання грошової допомоги на 646 дітей сімʼям, які мали на неї право, проте не отримали з поважних причин.

Нагадаємо, що виплата одноразової грошової допомоги проводиться структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення перерахують бюджетні кошти на рахунки одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям, відкриті в установі уповноваженого банку, або через виплатні об'єкти АТ «Укрпошта».

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»