• Посилання скопійовано

В Україні можуть встановити граничні терміни для карантину: законопроєкт

На сайті ВРУ зареєстровано законопроєкт №6508 щодо врегулювання питання запровадження карантину. Зокрема, ним пропонується впровадити термін карантину – не більше двох місяців, але його можна буде продовжити

В Україні можуть встановити граничні терміни для карантину: законопроєкт

У Верховній раді пропонують законодавчо обмежити термін, на який встановлюється карантин в Україні, двома місяцями. Але його можна буде продовжити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на текст законопроекту №6508 на сайті Ради.

Зокрема, статтю 29 закону про захист населення від інфекційних хвороб мають намір доповнити фразою про те, що карантин встановлюється на термін, що не перевищує двох місяців. А в разі несприятливої епідемічної ситуації, Кабінет міністрів України приймає рішення про продовження карантину.

Рішення про встановлення, продовження карантину, а також про його скасування, має негайно доводитися населенню відповідної території через ЗМІ.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»