• Посилання скопійовано

Київ закликав роботодавців перевести працівників на «дистанційку» через спалах COVID

Столична влада закликала роботодавців перевести працівників на дистанційний режим роботи

Київ закликав роботодавців перевести працівників на «дистанційку» через спалах COVID

Столична влада закликала роботодавців перевести працівників на дистанційний режим роботи. Причиною тому є стрімке зростання COVID-випадків у місті.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр КМДА.

"Місто радить роботодавцям за можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи. У разі, якщо це неможливо, необхідно провітрювати приміщення якомога частіше, слідкувати за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції", - звернулася заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

За її словами, у столиці, як і в усій Україні, фіксується стрімке збільшення захворюваності на коронавірус, а тому - це змушує максимально посилити контроль за дотриманням карантину у місті.

"Ми бачимо, що в Україні вже почалася нова хвиля пандемії коронавірусу, адже кількість нових випадків захворюваності на COVID-19 стрімко зростає. І Київ не стане винятком. Тож ми маємо бути напоготові і максимально запобігти розповсюдженню вірусу серед мешканців міста",- зауважила Старостенко.

Вона зазначила, оскільки новий штам "Омікрон" дуже контагіозний, особливо в закритих приміщеннях, то знизити ризик інфікування можна, лише дотримуючись основних санітарних правил: дотримання маскового режиму, дистанції та гігієни рук.

Нагадаємо, між тим, у громадському транспорті Києва посилять контроль дотримання карантинних обмежень. Для цього місто залучить працівників муніципальної охорони.

***

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»