• Посилання скопійовано

Смартфон за вакцинацію: у Мінцифри анонсували попередній запис пенсіонерів

Запис на отримання смартфонів для вакцинованих від COVID-19 українців віком від 60 років розпочнеться у квітні 2022 року

Смартфон за вакцинацію: у Мінцифри анонсували попередній запис пенсіонерів

Запис на отримання смартфонів для вакцинованих від COVID-19 українців віком від 60 років розпочнеться у квітні 2022 року. Поки що невідомо, коли їх видаватимуть, які це будуть смартфони та за рахунок яких коштів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву повідомив віце-прем'єра - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова на брифінгу.

"У квітні розпочнеться перший етап проекту: запис тих, хто хоче отримати смартфон", - зазначив він.

За його словами, коли отримання смартфонів, залежить від виготовлення самих пристроїв. "Ми окремо це анонсуватимемо", - сказав міністр та додав, що ще не визначено, які це будуть пристрої.

Федоров також не відповів на запитання про джерела фінансування проекту.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що вакциновані українці старше 60 років отримають безоплатний якісний сучасний смартфон. Крім того, вони отримають пільговий тариф.

Зазначимо, за даними Держстату, на 1 січня 2021 року в Україні проживало 10,1 млн осіб, старших за 60 років.

***

Читайте також: Зеленський обіцяє смартфони всім вакцинованим пенсіонерам

***

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»