• Посилання скопійовано

Які громади відносяться до зон бойових дій, окупованих та оточених: з'явилася онлайн-платформа

Мінреінтеграції та Мінцифри запустили цифрову платформу, де в режимі реального часу відображаються території, які є тимчасово окупованими, а також тими, що знаходяться в оточенні та на яких ведуться активні бойові дії

Які громади відносяться до зон бойових дій, окупованих та оточених: з'явилася онлайн-платформа

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Міністерством цифрової трансформації України запустили цифрову платформу, де в режимі реального часу відображаються території, які є тимчасово окупованими, а також тими, що знаходяться в оточенні (блокуванні) та на яких ведуться активні бойові дії.

Дана платформа відображає актуальну інформацію щодо статусу громад. Її ви можете знайти за посиланням.

Інформацію про статус надають відповідні обласні, Київська міська військова адміністрація.

На її основі формується Перелік територіальних громад, що розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні). Він затверджується Мінреінтеграції за погодження Міноборони.

Перелік не є фіксованим документом – він регулярно актуалізується. Усі внутрішньо переміщені особи, які перемістилися з цих громад, що відображаються на цифровій платформі, гарантовано отримають грошову допомогу від держави.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»