• Посилання скопійовано

Увага! Воєнний стан та мобілізацію продовжать до 21 листопада: законопроєкти Президента

У ВРУ зареєстровано президентські законопроєкти №7664 та №7665 щодо продовження строку дії воєнного стану та мобілізації з 23 серпня ще на 90 діб – тобто до 21 листопада

Увага! Воєнний стан та мобілізацію продовжать до 21 листопада: законопроєкти Президента

Нагадаємо, що вранці 24 лютого росія розпочала війну проти нашої держави. Тоді Президент оперативно підписав Указ №64/2022, яким в Україні запроваджено воєнний стан з 24 лютого строком на 30 діб. Згодом його було тричі продовжено (до 25 квітня, до 25 травня та до 23 серпня). 

Та, на жаль, війна триває й надалі. З огляду на це, 12 серпня Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради:

  • законопроєкт №7664 «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні"». За ним воєнний стан буде продовжений з 05:30 23 серпня строком на 90 діб (тобто до 21 листопада 2022 р.);

  • законопроєкт №7665 «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації"». Вона також триватиме щонайменше ще 90 днів – до 21 листопада.

Очікуємо наступного тижня прийняття законопроєктів ВРУ та підписання Президентом (про що повідомимо додатково).

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»