• Посилання скопійовано

Адаптивний карантин: «Слуга народу» за послаблення обмежень для малого бізнесу

Перший заступник голови фракції «Слуга народу» вважає за необхідне дозволити роботу невеликих закладів

Адаптивний карантин: «Слуга народу» за послаблення обмежень для малого бізнесу

Адаптивний карантин повинен стосуватися ослаблення обмежень роботи малого бізнесу. Про це повідомив перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, - передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, в регіонах повинні відкриватися всі невеликі заклади, де немає скупчення людей.

"Я думаю, що адаптивний карантин по регіонах має стосуватися і малого бізнесу. Там, де не дуже велика динаміка захворювань, давайте відкривати ринки, кав'ярні, де немає великих скупчень людей. Давайте відкривати малі магазини. Зокрема, непродуктові. Давайте відкривати все, що стосується краси і здоров'я. Невеликі. Ми не говоримо зараз про великих фітнес-центрах, де по 300-500 (людина - ред.) збирається. А це про салон краси, де може зайти одна дівчина, а інша почекати на вулиці", - заявив Корнієнко.

Також нардеп зазначив, що робота малого бізнесу повинна супроводжуватися карантинними обмеженнями.

"Важливо - це дистанція, це масковий режим. Але я думаю, що за 60 днів українці до цього вже звикли. Плюс-мінус всі розуміють, що ця історія не на день. Але це не повинно заважати бізнесу", - сказав Корнієнко.

***

Читайте також: «Адаптивний» карантин: що це та як буде вводитися?

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»