• Посилання скопійовано

ТРЦ можна відкрити після відновлення роботи метро, - Кличко

За словами Кличка, крім відновлення роботи метро, для відкриття ТРЦ потрібно зниження кількості хворих на коронавірус та дотримання власниками і відвідувачами торговельних центрів суворих правил безпеки

ТРЦ можна відкрити після відновлення роботи метро, - Кличко

Великі торговельні центри в столиці треба відкривати після відновлення роботи метрополітену. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час ефіру на телеканалі Інтер.

«Великі торговельні центри треба відкривати після відновленням роботи метро. Потрібно розуміти, що люди добираються на роботу громадським транспортом. Зокрема, й до великих торговельних центрів. Це розуміють і власники бізнесу в цих центрах», – зазначив мер Києва.

За його словами, відкриття ТРЦ відбудеться також за умови зниження кількості хворих на коронавірус та дотримання власниками і відвідувачами торговельних центрів суворих правил безпеки.

«Ми будемо зважати на динаміку розповсюдження захворювання. Якщо епідемічна ситуація не погіршуватиметься, то відкриття торговельних центрів буде наступним етапом послаблення обмежень. Сподіваюся, що це відбудеться до кінця травня. Що і метро, і такі центри ми зможемо відкрити», – зазначив Віталій Кличко.

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»