• Посилання скопійовано

Коли в Україні дозволять організовувати продуктові ярмарки?

Уряд вважає, що країна поки не готова до такого послаблення

Коли в Україні дозволять організовувати продуктові ярмарки?

Уряд зможе розглянути можливість проведення продуктових ярмарків з введенням наступних етапів пом'якшення карантину. У Кабінеті міністрів вважають, що країна поки не готова до таких ослаблень.

Про це заявив глава уряду Денис Шмигаль, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, зараз в Україні дозволена робота продовольчих ринків. Втім, відкриття ярмарків досі є неможливим через те, що вони є фактично масовими заходами.

«Питання продуктових ярмарків ми розглянемо, але це буде в одному з наступних етапів. МОЗ це питання поставить у відповідну етапність. Ми розглянемо це питання, коли до цього дійде... коли Україна отримає таку можливість. Поки що, ви ж розумієте – це фактично масові заходи. Ярмарок – це збір великої кількості людей», – заявив Шмигаль.

Своєю чергою міністр охорони здоров'я Максим Степанов додав, що Україна поки 100% не готова до таких рішень.

«Коли ми говоримо про продуктовий ярмарок, ми повинні розуміти, що це неконтрольований процес. Тому зараз ми 100% не готові до таких речей», – додав Степанов.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»