• Посилання скопійовано

Київ поки не готовий до наступних етапів послаблення карантину, - Кличко

Столиця поки не може перейти до наступних етапів послаблення обмежень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції

Київ поки не готовий до наступних етапів послаблення карантину, - Кличко

Столиця поки не може перейти до наступних етапів послаблення обмежень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу зазначити, що показник кількості хворих на 100 тисяч мешканців за останніх 5 днів становить понад 15 людей. За цим критерієм Київ, на жаль, не може переходити до наступних етапів послаблення обмежень. Тому говорити про відкриття ресторанів, басейнів, дитячих таборів і так далі – поки зарано», – наголосив Віталій Кличко.

Він додав, якщо цей критерій перевищить 24 хворих на 100 тисяч населення, місто буде вимушене повернутися до обмежень.

«Ми робимо все, піклуючись про здоров’я і безпеку киян. Але, на жаль, чимало людей поводяться так, ніби загрози не існує і вірус кудись подівся. Це не так!» – наголосив Віталій Кличко.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»