• Посилання скопійовано

Зеленський обіцяє податкову підтримку туристичній галузі

В Україні готують податкову підтримку внутрішньому туризму

Зеленський обіцяє податкову підтримку туристичній галузі

Верховна Рада України може встановити податкову підтримку туристичній галузі. Відповідний закон можуть ухвалити до 15 липня.  Про це на брифінгу в Херсоні заявив президент Володимир Зеленський, - передає "РБК-Україна".

За його словами, мова йде про податки на туризм, але він "не хоче забігати наперед".

"Ми розглядаємо дуже важливий законопроект, який, я впевнений, ми встигнемо проголосувати у Верховній Раді до 15 липня, поки депутати працюють... це такий невеликий анонс - ми будемо допомагати і податками також внутрішньому туризму", - зауважив Зеленський.

Він також анонсував, що найближчим часом уряд представить велику програму з розвитку туризму.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»