• Посилання скопійовано

Податкова амністія та податкові канікули для «єдинників» 1 групи: карантинні пільги від влади

За словами Президента, Уряд готує законопроєкт щодо пільг для підприємців через COVID-19. Зокрема, на них чекають податкові канікули, виплати та податкова амністія. Але знову ж таки, це буде стосуватися не всіх ФОП. А тих, хто не може працювати через карантинні обмеження

Податкова амністія та податкові канікули для «єдинників» 1 групи: карантинні пільги від влади

«РБК-Україна» розповідає, що Україна посилює заходи по боротьбі з пандемією COVID-19, а також впроваджує нові інструменти підтримки бізнесу, який зазнає збитків у зв'язку з карантином. Зокрема, на українських підприємців чекають виплати та податкова амністія.

 

Податкова амністія

Майже 4 млн громадянам України, які мають податковий борг до 3 060 гривень, цей борг буде анульовано.

 

Податкові канікули

Крім того, передбачаються податкові канікули. Очікується, що 200 тисяч фізичних осіб-підприємців 1-ї групи будуть звільнені від сплати всіх податків і зборів, включаючи ЄСВ.

 

Інші ініціативи для бізнесу

Відновлюється дія програм підтримки бізнесу, які успішно працювали під час карантину навесні. Це матеріальна допомога ФОПам, які мають дітей до 10 років, а також компенсації по частковому безробіттю.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»