• Посилання скопійовано

Як держава допомагає бізнесу під час карантину: інфографіка від Центру зайнятості

Протягом 2020 року через центри зайнятості було реалізовано два урядові проєкти щодо надання фінансової підтримки бізнесу на період карантинних обмежень

Як держава допомагає бізнесу під час карантину: інфографіка від Центру зайнятості

Державний центр зайнятості розповідає, що протягом 2020 року через центри зайнятості було реалізовано два урядові проєкти щодо надання фінансової підтримки бізнесу на період карантинних обмежень. Завдяки отриманій  допомозі роботодавцям вдалося зберегти понад 500 тисяч робочих місць.

Так, починаючи з квітня 2020 року діяла програма надання допомоги по частковому безробіттю для суб’єктів малого або середнього бізнесу та ФОПів, які є застрахованими особами. Така допомога дозволила покривати витрати на заробітну плату працівників у разі скорочення чи зупинення виробництва через карантин.

А з 12 грудня й до кінця року діяла ще одна програма щодо надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання для здійснення виплати найманим працівникам на період обмежувальних протиепідемічних заходів.

Докладніше – в нашій інфографіці.

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»