• Посилання скопійовано

ВРУ звільнила Любченка з посади міністра економіки та ще чотирьох міністрів

Верховна Рада проголосувала за відставку першого віце-прем'єра – міністра економіки Олексія Любченка. Також ВРУ звільнила ще чотирьох міністрів КМУ

ВРУ звільнила Любченка з посади міністра економіки та ще чотирьох міністрів

За інформацією ВРУ, 3 листопада під час засідання ВРУ  про звільнення Любченка Олексія Миколайовича з посади Першого віце-прем’єр-міністра - Міністра економіки України доповідав Голова Комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха. Він повідомив, що Комітет розглянув заяву Олексія Любченка про відставку з посади Першого віце-прем’єр-міністра - Міністра економіки і рекомендує Верховній Раді визначитися шляхом голосування у сесійній залі.

320 голосами підтримали заяву Олексія Любченка про його відставку з посади Першого віце-прем’єр-міністра - Міністра економіки.
Нагадаємо, що Олексій Любченко - український економіст, дерслужбовець, від 29 квітня 2020 року зайняв посаду голови Державної податкової служби, потім очолив Міністерство економіки.

Також ВРУ звільнила ще чотирьох міністрів КМУ. Зокрема: міністра захисту довкілля Романа Абрамовського, міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова, Уруського Олега Семеновича, міністра з питань стратегічних галузей промисловості та Андрія Тарана, міністра оборони.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»