• Посилання скопійовано

Промвиробництво в Україні відновило зростання

Промислове виробництво в Україні відновило зростання після вересня, у річному вимірі зросло на 2,2%

Промвиробництво в Україні відновило зростання

Економічна правда розповідає, що промислове виробництво в Україні відновило зростання після вересня, у річному вимірі зросло на 2,2%.

Про це повідомляє Держстат.

У жовтні сезонно скоригований індекс промвиробництва становив 101,9% проти вересня, тобто виробництво зросло на 1,9%.

За 10 місяців 2021 року промвиробництво зросло на 1,4% у річному вимірі.

Зокрема, це сталося завдяки добувній промисловості та розробленню кар’єрів (+1,1%), а також переробній галузі (+1,5%). Постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря зросло на 1,7% за 10 місяців.

У вересні у річному вимірі добувна промисловість зросла на 0,6%, водночас добування вугілля впало на 4,6%. Переробна промисловість зросла на 0,4%: з одного боку значно впало текстильне виробництво (9,2%) та хімічних речовин (13,6%), а з іншого – виробництво коксу та продуктів нафтоперероблення додало 15,6%.

Постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря скоротилося на 1,7%.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»