• Посилання скопійовано

Мінцифри досліджує стан та перспективи українського бізнесу

Мінцифри проводить опитування щодо стану та перспектив бізнесу. Для участі у цьому проєкті слід заповнити та надіслати відповідну анкету

Мінцифри досліджує стан та перспективи українського бізнесу

Федоров в Телеграм повідомив, що Мінцифра проводить опитування щодо стану та перспектив бізнесу.

"Досліджуємо стан та перспективи українського бізнесу. Якщо ви підприємець, розкажіть нам, як змінився ваш бізнес від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Яка ситуація з персоналом, чи відбулась релокація вашого бізнесу, що заважає вам зараз розвивати чи відновлювати свою справу. Оцініть прямі втрати вашого бізнесу.

Прошу вас заповнити форму. Ваша думка необхідна, щоб визначити рішення, які має прийняти держава для розвитку і відновлення вашої сфери роботи.

Зараз триває робота щодо плану відновлення і розвитку України разом із Урядом, міжнародними донорами і фондами. Результати попередніх моніторингів можна переглянути за посиланням, вони уже впроваджені в антикризовій програмі", - зазначив він.

Дослідження проводиться командою Центру економічного відновлення та Advanter Group спільно з Міністерством цифрової трансформації, Лігою Ділових клубів України (CEO Club, бізнес-спільнота Board, YBC, CBC, Inspira, OBC та інших), ТПП, UCGA та інших бізнес-спільнот України.

***

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»