• Посилання скопійовано

Хто з мікробізнесу та ФОПів може отримати 4500 євро безповоротної допомоги?

Грантова програма спрямована на підтримку діючих мікропідприємств (до 10 робочих місць) в таких областях України: Львівська, Закарпатська, Київська (крім Києва), Чернігівська та Сумська

Хто з мікробізнесу та ФОПів може отримати 4500 євро безповоротної допомоги?
Мережа Центрів інформаційної підтримки бізнесу в Фейсбук повідомляє, що грантова програма спрямована на підтримку діючих мікропідприємств (до 10 робочих місць) в таких областях України: Львівська, Закарпатська, Київська (окрім м. Київ), Чернігівська та Сумська.
Представники вищевказаних категорій бізнесу, які нещодавно перемістилися до зазначених областей, також запрошуються до конкурсу.
Головною метою проєкту є підтримка відновлення економіки України шляхом сприяння самозайнятості в умовах скорочення ринку праці, створення можливостей для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та задоволення попиту цивільного населення на товари та послуги, які є критично необхідними, в тому числі у місцях з високою концентрацією ВПО.
Підтримка надаватиметься представникам мікробізнесу у таких сферах економіки:
  1. Індустрія гостинності, готельне господарство.
  2. Ресторанний бізнес та громадське харчування.
  3. Інформаційно-комунікаційні технології.
  4. Підприємства з виробництва продукції (дрібне виробництво).
  5. Легка промисловість.
  6. Виробництво харчових продуктів фермерськими господарствами.
  7. Транспортні послуги, у тому числі пов'язані з релокацією бізнесу.
  8. Суміжні із вищезазначеними сфери економіки.
Максимальна сума гранту становить 4 500 євро у гривневому еквіваленті за курсом ООН, який змінюється один раз на місяць.
Заявки приймаються до 18:00 6 червня 2022 року (включно).
Термін розгляду — до 20 червня 2022 року.

***

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»