• Посилання скопійовано

Підтримка бізнесу під час війни грантами: нова пропозиція Уряду

Шмигаль доручив профільним міністерствам невідкладно опрацювати пропозиції щодо грантової програми підтримки малого й середнього бізнесу

Підтримка бізнесу під час війни грантами: нова пропозиція Уряду

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив профільним міністерствам невідкладно опрацювати пропозиції щодо грантової програми підтримки малого й середнього бізнесу.

Про це глава уряду написав у Телеграмі.

«Завдяки грантовій підтримці українських малих і середніх підприємців та виробників розраховуємо розігріти економіку, простимулювати створення нових робочих місць та задовольнити попит українців на якісну продукцію. Дав завдання міністерствам невідкладно опрацювати пропозиції та подати на розгляд уряду», – зазначив Шмигаль.

За його словами, така програма розробляється на доручення Президента України Володимира Зеленського. Основні її принципи обговорили на нараді за участі Мінекономіки, Мінфіну, Фонду зайнятості та Фонду розвитку підприємництва.

***

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»