• Посилання скопійовано

Уряд повернув обовʼязкове проведення публічних закупівель в Prozorro

КМУ повернув обовʼязкове проведення публічних закупівель Prozorro, яке скасували у лютому через воєнний стан. Відтепер проводити такі закупівлі мають всі державні та місцеві органи влади

Уряд повернув обовʼязкове проведення публічних закупівель в Prozorro

Prozorro на своїй сторінці у facebook доводить до уваги замовників наступне.

Постановою КМУ від 24.06.2022 р. №723 внесено низку змін до Постанови КМУ від 28.02.2022 р. №169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану».

У зв’язку із цим, Уповноважений орган підготував інформативного листа, який доступний за покликанням на Інформаційному ресурсі Мінекономіки.

Міністерством також підготувало корисні матеріали, інструкції та посилання на актуальну інформацію стосовно особливостей використання спрощених закупівель та електронних каталогів у вигляді інфографіки.

***

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»