• Посилання скопійовано

Відстороненого главу ДФС Р. Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України

17 квітня в столичному готелі «Національний» відбулася звітно-виборна конференція Федерації дзюдо України

Відстороненого главу ДФС Р. Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України

Відстороненого від посади голову Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України.

Про це повідомили в прес-службі Федерації, - пише УНІАН.

«Сьогодні, 17 квітня, у столичному готелі «Національний» відбулася звітно-виборна конференція Федерації дзюдо України, в роботі якої взяли участь делегати з 23 регіонів нашої країни. Новим президентом ФДУ обраний Роман Насіров, його кандидатуру підтримали 22 делегати конференції», - написано в повідомленні.

Як повідомлялось раніше, 2 березня детективи НАБУ затримали Насірова та повідомили йому про підозру у зловживанні владою та службовим становищем. Насіров підозрюється в тому, що у період з травня 2015 року по березень 2016 року ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяних у так званій «газовій схемі Онищенка», що призвело до завдання державі збитків на загальну суму 2,019 млрд грн.

Слідчі дії відбувалися в рамках розслідування фактів розкрадання коштів під час видобутку та продажу газу за договорами спільної діяльності з ПАТ «Укргазвидобування».

7 березня Солом'янський районний суд Києва обрав Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави в розмірі 100 млн грн.

16 березня у САП повідомили, що заставу в розмірі 100 млн грн за Насірова внесли його дружина та тесть, пізно ввечері 16 березня Насірова було звільнено з-під варти.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»