• Посилання скопійовано

Чергові президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року

26 листопада ВРУ прийняла закон щодо проведення чергових президентських виборів. Вони відбудуться 31 березня 2019 року

Чергові президентські вибори відбудуться 31 березня 2019 року

Верховна Рада України призначила вибори президента на 31 березня 2019 року. Таке рішення парламентарі прийняли під час голосування у понеділок, 26 листопада, - передає кореспондент РБК-Україна.

За – 298 голосів. Таким чином, нардепи підтримали проект постанови №9342 «Про призначення чергових виборів президента України». Підкреслимо, що проект постанови вніс у Раду спікер парламенту Андрій Парубій.

Постанова від 26.11.2018 р. №2631-VIII набрала чинності 28 листопада 2018 року (тобто з дня її опублікування).

Нагадаємо, Верховна Рада України в понеділок, 26 листопада, на позачерговому засіданні схвалила введення воєнного стану в Україні. Які це матиме наслідки для бінесу - читайте тут>>

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»